Daca aveti un teren in Mangalia si doriti sa colaboram in vederea realizarii un proiect de casa, echipa Housely va sta la dispozitie cu suport si disponibilitate. Avem o echipa mare in Constanta si lucram constant si automatizat astfel incat timpul de asteptare sa fie unul redus. Am investit in programe care ne ajuta sa ne facem treaba mai bine si mai repede, astfel incat clientul sa nu se loveasca de celebra problema: intarzieri, asteptari cu lunile pana cand autorizatia de constructie este eliberata.

Cat dureaza obtinerea avizelor in Mangalia

Timpul mediu de asteptare este in general de 3-4 luni de la semnarea contractului si pana la finalizare. Adica pana cand tu te poti apuca de constructie. Iti recomandam sa nu incepi mai devreme, deoarece amenzile sunt destul de mari si ar fi pacat sa incepi cu stangul. Stim cat de nerabdator esti si vom avea grija dupa cum spuneam ca proiect sa fie disponibil in cel mai scurt timp. Oferim suport gratuit clientilor care au intrebari si au nevoie de ajutorul nostru. Colaborarea dintre Housely si client este una stransa in general, fiecare client curios reprezentand pentru noi o provocare de a-l instrui cat mai bine.

Cat de mult se construieste in Mangalia

Observam un interes tot mai mare in randul mangaliotilor de a construi case. Majoritatea aleg case micute in ultimii ani, cel mai probabil din cauza inflatiei. Noi recomandam de fiecare data clientilor sa aleaga un proiect pe care si-l pot permite. Receptia finala este obiectivul fiecarui proprietar, iar orice estimare de pret de cele mai multe ori nu este reala, costurile finale fiind mai mari chiar si cu 30%.

Va asteptam pentru colaborari la sediul nostru din Constanta, sau un apel telefonic pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra.