Daca aveti un teren in Agigea si doriti sa realizati un proiect de casa, echipa Housely va sta la dispozitie. Suntem autorizati si cu experienta in domeniul constructiilor de case, cu sute de proiecte finalizate in Jud.Constanta sau mai nou chiar si in Bucuresti. Suntem mereu in pas cu cerintele din piata si avem grija sa tinem cont de toate aspectele care duc la o colaborare reusita: comunicare cu clientul, transparenta, informare, executare intr-un timp scurt. La fel ca in toate localitatile din judet, si in Agigea intalnim zone diferite si cerinte diferite pentru case. In zona Pescaria lui Matei sunt foarte multe cereri pentru case p+1 iar in zona Moara intalnim des cereri pentru case parter. Insa, ce este mai important, in ultimii 2 ani oamenii au inceput sa se orienteze spre case mici pe care si le pot permite, lucru pe care il salutam si recomandam de fiecare data. Analizati cu atentie bugetul disponibil si optati pentru un proiect pe care sa il puteti duce la bun sfarsit fara datorii prea mari. Spunem datorii pentru ca de cele mai multe ori proprietarii nu se incadreaza in banii pe care ii aveau la dispozitie. Apar numeroase costuri suplimentare iar inflatia are si ea un rol important in aceasta ecuatie.

Obtinere avize si autorizatii constructie casa Agigea

Foarte important: nu incepeti sa construiti pana cand nu ies toate avizele si autorizatiile. Amenzile sunt destul de mari si ar fi pacat sa incepeti cu stangul. De cele mai multe ori, organele de control isi fac prezenta pentru a verifica daca inclusiv panoul cu inceperea lucrarilor de constructie. (panou santier in lucru) – Gasiti numeroase modele pe internet sau va putem pune noi un model la dispozitie. La fel de important ar fi ca putem sa ne ocupam noi de obtinerea acestor avize si autorizatii (evident contra-cost) sau puteti face voi acest lucru.

Pareri despre Agigea

O localitate foarte aproape de Constanta si de autostrada, cu numeroase magazine alimentare sau chiar supermarket-uri, service-uri auto, vulcanizari, scoli, gradinite, restaurante, sala de fitness, parcuri, proces de modernizare constant. Aproape de Eforie (plaja) si de Techirghiol, Agigea se situeaza bine din punct de vedere al pozitiei in judet.