Proiectare case 23 August, Tuzla, Venus, Saturn, cateva localitati importante unde se construieste constant, avand in vedere pozitia. Daca discutam strict de Tuzla si 23 August, majoritatea celor care construiesc acolo au achizitionat terenul la un pret rezonabil, spre deosebire de preturile din statiune sau din Costinesti. Distanta fata de Eforie / Mangalia este destul de mica. Cat despre trafic, doar pe sensul spre Eforie se poate aglomera semnificativ pe timp de vara, atunci cand turistii vin sau pleaca de la mare. Pentru o familie care doreste sa locuiasca permanent in localitatile din titlu, viata poate fi una usoara si relaxanta daca dispuneti de un mijloc de transport. Sa nu uitam ca marea este foarte aproape si puteti avea diferite activitati recreative, cum ar fi alergat pe plaja, plimbari cu barca, pescuit.

De ce sa alegeti Tuzla sau 23 August ?

Dupa cum spuneam mai sus, Tuzla sau 23 August reprezinta o varianta buna pentru locuit permanent si mai putin pentru inchiriat turistilor. Ati putea alege aceste localitati deoarece preturile terenurilor sunt foarte mici in comparatie cu alte zone. De exemplu, cu diferenta de pret dintre un teren in Tuzla si unul in Palazu Mare sau Costinesti (aproape de mare) ati putea chiar sa construiti o casa la rosu. Chiar si o deplasare la Mangalia este destul de rapida cu autoturismul.

proiectare case Tuzla, 23 August, Neptun

De ce noi pentru proiectare case?

Echipa Housely investeste constant in pregatirea echipei astfel incat colaborarea sa fie una cat mai usoara. O colaborare usoara inseamna ca dumneavoastra sa nu aveti pe cap stresul actelor, avizelor si autorizatiilor, ci sa va preocupati strict de constructia casei, constructor, buget pentru achizitia materialelor.