Housely Constanta te ajuta cu proiectare case in Cumpana, o localitate ce a cunoscut o crestere importanta in randul numarului de case construite in ultimii ani. Tot mai multi constanteni aleg Cumpana pentru a-si construi casa visurilor, avand in vedere ca distanta fata de Constanta este foarte mica. In plus, primaria este recunoscuta pentru investitiile masive si modernizarea din ultimii ani. Gazele sunt aproape peste tot, sistemul de canalizare in dezvoltare, drumuri pietruite sau cu asfalt, numeroase magazine si supermarket-uri, gradinita etc. Cumpana a ajuns sa aibe o populatie la jumatatea orasului Navodari sau in comparatie cu orasul Techirghiol chiar cu cateva mii de locuitori mai multi. Nu e de mirare ca preturile terenurilor au tot crescut. Pe langa preturile mari, putem spune ca un alt dezavantaj ar fi accesul spre Constanta dimineata. La fel cum se intampla la giratoriul din Tomis Plus / Palazu Mare, de multe ori dimineata s-ar putea sa petreceti cateva minute bune bara la bara. Valabil si seara cand oamenii se intorc de la munca, in special pe timp de vara cand sunt si numerosi turisti care tranziteaza zona, in drum spre Eforie si restul statiunilor.

Cele mai frecvente constructii noi in Cumpana

La fel ca in multe alte localitati din Constanta, in ultimii ani s-au construit cel mai frecvent case p+1 sau p+m. In Cumpana, avand in vedere ca puz-ul permite, s-au construit si multe case parter, in special de cei care construiesc case pentru vanzare. Majoritatea caselor sunt constructie BCA dar avem si clienti care doresc sa construiasca cu caramida si materiale mai bune spre premium.

Cum puteti colabora cu noi ?

Exista 2 variante de colaborare cu echipa Housely. Va proiectam casa personalizat, conform cerintelor dumneavoastra sau alegeti un model de casa pe care noi l-am realizat deja. In cazul in care optati pentru varianta a doua, costul o sa fie mai mic insa nu putem modifica proiectul. Trebuie sa fiti siguri ca se potriveste pentru nevoile dumneavoastra si terenul pe care il detineti. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa ne contactati online pentru a stabili o intalnire.

Respectarea proiectului si etape de lucru

Recomandarea noastra este de fiecare data aceeasi: respectati proiectul si cantitatile de materiale. O casa trebuie sa reziste in timp si sa nu apara probleme in cazul unor cutremure, conditii meteo nefavorabile, deplasari de teren etc. Alegerea unei echipe / firme care sa va ajute cu constructia casei este la fel de importanta. Colaborati doar cu echipe serioase care stiu sa citeasca un proiect.

In continuare v-am pus la dispozitie o galerie foto cu executia unei case. Poate va ajuta sa va faceti o idee despre ce va urma odata ce avizele si autorizatiile sunt emise pentru casa dumneavoastra!