Eforie Nord si Sud au fost intotdeauna 2 localitati importante in Jud.Constanta, economia principala fiind evident turismul pe timp de vara. Fiind aproape de Constanta si de multe alte repere de interes, Eforie atrage oameni din toate partile Judetului Constanta, in special din Constanta si Mangalia. Au aparut zeci de cartiere noi si se construieste masiv, astfel ca uneori primariile mai au intarzieri in executie. Dar, lucrurile s-au imbunatatit in ultimii ani iar acum colaboram foarte bine cu primaria de acolo.

Pentru ca primim des cereri pentru a proiecta case in Eforie si avem proiecte in lucru constant, putem sa facem si mici recomandari:

  1. Construiti o casa pe care sa o puteti finaliza in cei 2 ani (+ prelungire 1) de cand sunt emise autorizatiile / avizele
  2. Respectati legile in vigoare si nu incepeti constructia pana cand nu aveti toate autorizatiile. Amenzile sunt destul de mari, ca sa nu mai spunem de suparare ca incepeti proiectul cu stangul.
  3. Daca nu aveti inca terenul achizitionat, alegeti cu grija. In anumite zone s-ar putea ca piatra sau asfaltul sa isi faca cu greu aparitia. Ca sa nu mai spunem de utilitati.
  4. Pregatiti-va cu rabdare pe timp de vara, atunci cand traficul este infernal.
  5. Ultima recomandare ar fi o mica gluma! Daca aveti terenul aproape de plaja, mare grija la aerul mult prea curat si mirosul de mare.

In cazul in care doriti sa colaborati cu o echipa serioasa in vederea realizarii proiectului de casa, echipa Housely va sta la dispozitie. Ne putem lauda cu timp rapid de executie si cu seriozitate demonstrata in ultimii 10 ani de activitate. Ne puteti suna sau contacta online pentru a stabili o intalnire sau pentru ofertare.

Daca aveti un buget mic, puteti lua in calcul si achizitionarea unui proiect pe care l-am realizat deja. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti din portofoliul nostru si apoi sa obtineti avizele / autorizatiile sau sa ne ocupam tot noi de acest lucru. Mai multe detalii la telefon.