Techirghiol este un oras din Jud.Constanta care reprezinta pentru multi o retragere din agitatia Constantei. Un mix de culturi si mentalitati, Techirghiol se remarca prin curatenie, liniste, oameni calzi si prietenosi. Primaria Techirghiol faciliteaza constructiile si putem spune ca nu am intampinat probleme importante in colaborarile cu clientii care au construit aici. Techirghiol este „impartit” in mai multe zone. Cele mai importante si costisitoare terenuri sunt in zona lacului (piscina, primarie, sanatoriu, gradina botanica), iar cele mai ieftine sunt in zona Peco – spre Movilita (considerata de cei mai batrani – zona sat). Chiar si in Techirghiol, pentru cei care cauta mai multa liniste, zona Peco poate sa reprezinta o alegere buna.

Reprezinta Techirghiol o alegere buna ?

Din punctul nostru de vedere da. In Techirghiol gasim farmacii, gradinite private sau de stat, liceu, scoala, Biserici pentru diferite etnii, Manastire, piscina, sala de fitness, parcuri pentru copii, baruri si pizzerii, fast-food si altele pe care le regasim in orice oras modern.

In plus, drumul pana in Constanta dureaza maxim 10 minute, iar spre Eforie Nord se ajunge chiar mai repede. Autostrada este si ea foarte aproape de Techirghiol, pentru cei care doresc sa ajunga rapid in zona Palas (Constanta) sau Ovidiu / Bucuresti / Tulcea.

Primaria Techirghiol se afla intr-un spatiu nou realizat cu fonduri europene. O primarie in care veti intalni oameni saritori si amabili.

Cum va ajuta Housely cu proiectarea unei case in Techirghiol

Daca doriti sa colaboram in vederea realizarii proiectului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati online sau telefonic. Stabilim o intalnire si demaram discutiile despre felul in care doriti sa arate casa visurilor. Stabilim impreuna toate detaliile legate de avize / autorizatii, semnam contractul si ne apucam de treaba. Pentru cei care inca nu ne stiu, suntem o echipa de oameni pasionati si cu experienta mare in domeniul constructiilor de case in Jud.Constanta sau mai nou chiar si in Bucuresti.

Daca ti-a placut acest articol, nu uita ca mai avem unul asemanator despre proiectare case in Techirghiol.