Proiectare case Constanta✍️

Probabil ca multi dintre voi stiti ca Housely a luat nastere in Constanta, in urma cu peste 5 ani. 

De-a lungul timpului am reusit sa formam un portofoliu semnificativ de clienti in Judetul Constanta si sa ne extindem si in alte Judete cu serviciile pe care le oferim. Proiectul Housely inseamna o familie intr-o continua crestere, astfel ca am decis sa aducem si anul acesta noi membrii in echipa noastra.

 Avand in vedere ca in Constanta ne-am „nascut” si am „crescut”, putem sa va garantam ca stim foarte bine politicile primariilor din Judet si ca ne facem treaba foarte bine. Insa, recomandam de fiecare data sa faceti singuri verificari atunci cand decideti sa colaborati cu cineva, noi putand doar sa va punem la dispozitie recenzii si o mica parte din parerile clientilor care au colaborat cu noi.

O parte dintre clienti ne-au devenit prieteni!

Recenzii primite pe Google My Business ⭐⭐⭐⭐⭐

Madalina Ciobotaru
Madalina Ciobotaru
2022-01-12
Am fost foarte mulțumită de rapiditatea cu care am primit absolut toate actele . Chiar dacă locuiesc in Brasov și ei au biroul in Constanta am colaborat foarte ok online. Mi s-a răspuns la toate întrebările pe care le aveam și curiozitățile ce țin de acte și pentru construcția casei. Am primit actele prin curier, plățile le-am efectuat prin virament bancar . Ii recomand pentru profesionalism ,seriozitate și preț !
Girbaci Gabriel
Girbaci Gabriel
2022-01-11
O echipa serioasa si de incredere!
Piriu Alexandru
Piriu Alexandru
2021-11-19
Excelent. Personal calificat!
constantin mocanu
constantin mocanu
2021-11-19
Am avut de facut un corp la casa si am fost foarte multumit de serviciile lor promtitudine, profesionalism si rapiditate in rezolvarea actelor si a constructie. Ii recomand cu cea mai mare placere!

Comune din Constanta unde va putem ajuta cu servicii de proiectare case: 

23 August, Adamcli, Agigea, Albesti, Aliman, Amzacea, Baraganu, Castelu,Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Ciocarlia, Cobadin, Cogealac, Comana, Corbu, Costinesti, Crucea, Cumpana, Cuza Voda, Deleni, Dobromir, Dumbraveni, Fantanele, Garliciu, Ghindaresti, Gradina, Horia, Independenta, Ion Corvin, Istria, Limanu, Lipnita, Lumina, Mereni, Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Oltina, Ostrov, Pantelimon, Pecineaga, Pestera, Poarta Alba, Rasova, Sacele, Saligny, Saraiu, Seimeni, Silistea, Targusor, Topalu, Topraisar, Tortoman, Tuzla, Valu lui Traian

+ Marile Orase

Orasul Techirghiol, Orasul Murfatlar, Orasul Medgidia, Orasul Ovidiu, Orasul Negru Voda, Orasul Harsova, Orasul Mangalia, Orasul Eforie, Orasul Cernavoda, Orasul Constanta, Orasul Baneasa, Orasul Navodari