Lazu apartine de comuna Agigea, asadar primaria de acolo se ocupa de partea de urbanism. Ce este foarte important de precizat inca din primele randuri, inca exista numeroase terenuri intravilane pentru care nu exista un PUZ (fara de care nu se poate construi) sau al carui puz se afla in lucru la primarie. Pentru a aflat exact mai multe detalii despre PUZ-ul terenului pe care doresti sa il cumperi sau pe care l-ai cumparat deja, te poti prezenta la primarie la directia urbanism si sa depui o cerere de informare. Avand in vedere ca Lazu este foarte aproape de Constanta, in ultimii 10 ani s-au tot construit case si s-au dezvoltat cartiere intregi. Mai mult, noul giratoriu de la intrare le permite locuitorilor din Lazu sa intre sau sa paraseasca satul mai usor, fara sa mai fie nevoiti sa ajunga pana la giratoriul din autostrada.

Proiectare case in Lazu

Lazu aproape a ajuns la granita cu Constanta sau Cumpana

Pretul terenurilor este considerabil mai mic spre deosebire de Cumpana, din motive clare de inteles. Din punctul nostru de vedere, Cumpana este mult mai dezvoltata si prezinta mai multe avantaje. Dar, sa revenim la cei care detin un teren si doresc sa construiasca o casa in Lazu. Recomandarea noastra este sa optati pentru o casa cu fundatie sanatoasa si cu o izolatie buna. Grosimea peretilor + termoizolatia trebuie alese cu atentie. Avand in vedere ca majoritatea caselor noi se construiesc in camp sau la margine, pe timp de iarna casa o sa fie expusa la viscol si ger. Pentru a avea costuri cat mai mici cu incalzirea, casa trebuie sa fie gandita cat mai bine. Si cum preturile materialelor de constructie au tot crescut, incercati sa luati in calcul o casa pe care sa o puteti finaliza. Nimic nu poate fi mai deranjant decat o factura lunara de 1500 lei pe luna la incalzire, cum am auzit ca se intampla in cazul incalzirii cu peleti / cocs / lemne. Si nici cei care au gaze nu sunt prea fericiti pe timp de iarna la o casa.

In general, majoritatea celor care incep sa construiasca o casa in Lazu sunt constanteni care doresc sa se retraga intr-un mediu linistit si departe de aglomeratie. Viata la bloc reprezinta pentru multi un chin si un deranj pe care nu-l mai accepta, iar o casa iti poate aduce mai multa bucurie.

Colaborarea cu firma de proiectare case Housely

Daca ai un teren in Lazu si doresti sa te apuci de construit, te asteptam la Housely pentru a discuta despre etapele colaborarii. Va oferim consiliere si ne apucam de treaba imediat ce am semnat contractul de colaborare. Si ca sa te convingem, ne putem lauda cu timp de realizare destul de rapid, avand in vedere ca avem numerosi membrii pentru executie.