Navodari a cunoscut in ultimii ani o crestere semnificativa in randul celor care s-au orientat catre case. Desi preturile la terenuri au crescut si ele, sunt mult mai mici fata de Ovidiu sau Palazu Mare. In Navodari intalnim si foarte multi dezvoltatori de case sau constructori care executa o casa pentru a o vinde mai departe. Recomandam sa fiti foarte atenti daca doriti sa cumparati o casa in Navodari si cel mai bine ar fi sa o construiti voi, pentru a fi siguri ca s-a respectat proiectul.

De ce Navodari?

Un oras linistit, aproape de statiunea Mamaia si cu numeroase supermarket-uri mari, licee, scoli, gradinite. Navodari poate sa reprezinta o varianta buna daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate linistita si sa fii mai departe de agitatia din Constanta. In Navodari sunt foarte multi care se muta din Ovidiu sau alte sate dinspre Corbu, Vadu si alte sate din zona. Cumva, atmosfera din Navodari seamana foarte mult cu cea din Mangalia, cele doua orase semanand foarte tare.

Obtinerea avizelor si autorizatiilor de constructie

Primaria faciliteaza obtinerea avizelor si de cele mai multe ori nu am avut probleme cu proiectele caselor. Noi ne ocupam de tot ce inseamna avize / autorizatii (sau dumneavoastra) si apoi puteti sa incepeti construirea. Timpul de asteptare este mic spre mediu, in functie de perioada in care doriti sa colaboram. Pentru a programa o intalnire nu ezitati sa ne contactati telefonic sau online.

Recomandarea Housely inainte de a incepe constructia.

Pentru ca am vazut foarte multe case la stadiul „la rosu” si proprietari care fac eforturi financiare foarte mari pentru a inainta cu proiectele, recomandarea noastra este sa va analizati foarte bine bugetul. Luati in calcul ca aproape toate materialele de constructie au preturi mai mari si ca inflatia este semnificativa. Optati pentru case mici dar compartimentate bine, adaugati minim 20% ca si cost pentru lucruri neprevazute. S-ar putea sa aveti supriza ca la final sa coste chiar si cu 40% mai mult fata de cat v-ati calculat. Scopul acestor recomandari este acela de a nu va indatora pe viata pentru un lucru care putea fi facut mai bine si mai ieftin. In final, intelegem ca doriti sa va mutati la o casa si noi vom avea grija ca impreuna sa alegem un model cat mai accesibil.