Palazu Mare este o localitate din Constanta in care echipa Housely are acoperire si proiecte executate. In ultimii ani, Palazu Mare a devenit o varianta de interes pentru tot mai multi constanteni care au dorit o mutare strategica. Spunem strategica pentru ca Palazu Mare este aproape de Constanta si de statiunea Mamaia, aproape de VIVO si de alte centre de interes. Reprezinta o optiune buna consideram noi pentru cei care nu doresc forfota din cartierul de blocuri Tomis Plus. Din punct de vedere al obtinerii autorizatiilor si avizelor de constructie, lucrurile se misca destul de rapid si de obicei nu intampinam probleme.

De ce Palazu Mare, de punctat in ultimii ani

Cei care au achizitionat un teren in ultimii ani in Palazu Mare sunt incantati de pozitia foarte aproape de lac si de Constanta. Preturile au crescut enorm, astfel ca un teren de 500 mp poate sa coste chiar si 60.000 euro. Bani cu care ai putea sa cumperi un apartament in Constanta dar pe care oamenii sunt dispusi sa ii plateasca, avand in vedere ca sunt numeroase tranzactii pentru aceste sume.
Putem spune ca aceasta localitate incepe sa se „bata” la cele mai mari preturi cu loturi de teren de la marginea Constantei.

proiectam case in Palazu Mare

Puz-uri si „trend”

Cel mai des puz permite construirea p+1 sau p+2, insa sunt si zone cu p+3 sau chiar cladiri mai inalte. Noi recomandam de fiecare data clientilor nostri sa opteze pentru o casa pe care si-o permit, luand in calcul si cresterile constante din ultimii ani la materialele de constructii si inflatia actuala. Bine, avand in vedere ca terenul costa cat un apartament, cu siguranta majoritatea celor care construiesc in Palazu Mare acum au si buget pentru a finaliza o casa, cel putin la rosu.

Unde ne gasesti si cum decurge o colaborare?

Housely se afla fizic si in Constanta, pe Aleea Garofitei nr 11. Ne puteti suna pentru a stabili o intalnire si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra. Echipa noastra executa anual sute de proiecte in tot Judetul si va poate ajuta cu cele mai bune informatii. Stabilim impreuna detaliile, semnam contractul si de ne apucam de treaba. Simplu si rapid.