Housely

0771.444.777

proiectare casa Constanta

Unde se retrag Constantenii care doresc o casa noua

In ultimii ani am primit numeroase cereri pentru constructii de case in Constanta. Avand in vedere ca avem sediul in Constanta, foarte multi din Judet s-au prezentat fizic pentru a discuta despre tot procesul realizarii unei case. Apoi, odata cu venirea pandemiei, am reusit sa ii convingem pe oameni ca putem colabora si la distanta.

Proiectare case in Cumpana.

In ultimii 5 ani Cumpana a trecut prin numeroase schimbari. Sunt cartiere noi aproape in toate partile Cumpenei si foarte multi constanteni au decis sa se mute acolo. Un factor important este distanta foarte mica fata de oras. Sigur, avand in vedere ca drumul spre Cumpana este ingust, la orele de varf s-ar putea sa se creeze blocaje la giratoriul din Constanta. Dar, spre deosebire de Lazu (care este mai aproape), in Cumpana se asfalteaza mai des si exista numeroase spatii comerciale, magazine mari etc. Putem spune ca exista potential ca sa vedem un mic oras in Cumpana.

Techirghiol reprezinta o alegere tot mai populara

In Techirghiol s-a format o mare comunitate de constanteni mutati in ultimii 5 ani. Fiind la o distanta de doar 10km fata de oras si drumul destul de usor accesibil, Techirghiol reprezinta un oras statiune care poate reprezenta o alegere buna. Si mai mult, daca ai o casa mare si doresti sa colaborezi cu turistii, te poti gandi si la o cazare in Techirghiol si astfel sa mai obtii niste bani in plus. In Techirghiol ai avantajul ca poti duce copiii la gradinita privata sau de stat, ai liceu, Biserici, farmacii, baruri / pizzerii cu delivery si multe alte avantaje pe care le intalnesti la orice oras mic. Nu mai spunem de faptul ca lacul sarat este recomandat pentru tratamente, iar daca doriti va puteti deplasa in Eforie Nord in cateva minute.

Agigea, Lazu, aproape de oras si intr-o continua dezvoltare.

Agigea s-a transformat foarte mult si este aproape de oras. Desi parerile sunt impartite, noi vedem o crestere tot mai mare a interesului fata de Agigea si proiectam case pentru multi constanteni care doresc sa se retraga din oras. Lazu este controversat dar multi il prefera pentru ca distanta este mica fata de Constanta. Totusi, consideram ca diferenta dintre Lazu si Agigea este mult prea mica si ca exista mai multe avantaje in Agigea.

In final, fiecare trebuie sa decida care este cea mai buna optiune pentru familia lui si sa ia in calcul toate aspectele pentru a nu trai cu regrete.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button