Housely

0771.444.777

realizare casa in Techirghiol

Proiectarea si constructia unei case in Techirghiol. Pareri dupa 3 ani.

In acest articol vom prezenta parerea unui client despre cum s-a desfasurat constructia unei case p+1 in Techirghiol. Clientul doreste sa ramana anonim, asadar il vom prezenta cu titlul „Clientul din Techirghiol”.

Constructia casei a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata.

In 2018 am inceput constructia unei case p+1 cu o suprafata de 86mp utili la parter si 80 la etaj. Am obtinut avizele si autorizatia undeva prin primavara, iar din momentul in care m-am apucat de constructie, imediat au venit cei de la politia locala pentru a verifica panoul cu detaliile proiectului. Panoul acesta este obligatoriu si trebuie sa fie prezent pe teren de la inceput si pana la finalizarea casei. Eu uitasem sa trec anumite informatii pe acest panou (nu mai stiu exact ce anume) dar cei de la politie au fost amabili si m-au atentionat fara sa ma amendeze. Au venit a doua zi pentru a verifica daca totul este in regula iar apoi nu am mai avut parte de vizita lor. Pentru cei care nu stiu, ai la dispozitie 2 ani pentru a finaliza constructia (pe afara) iar daca nu este gata, poti face receptie partiala sau poti prelungi cu 1 an perioada. Eu m-am incadrat cu tot in cei 2 ani si am mers apoi la primarie pentru a face receptia. La primaria din Techirghiol sunt la ghiseu niste doamne tinere care te ajuta si sunt prietenoase. Spre surprinderea mea, nu am intalnit oameni reci si mentalitatea aceea veche in care esti certat daca nu cunosti anumite lucruri dintr-un domeniu pe care nu il cunosti.

Intr-adevar, pot spune ca am facut o groaza de drumuri pentru ca imediat am demarat si realizarea cadastrului si a intabularii. Cadastrul casei nu este obligatoriu si iti poate fi necesar doar daca vrei sa vinzi casa. Eu nu l-am facut pentru a vinde dar am vrut sa am absolut tot la dosar ca sa nu uit anumite dete si sa ramana copiii sa isi bata capul daca vor vrea sa vanda la un moment-dat. 

Per total, pot spune ca primaria din Techirghiol a fost super ok cu mine, avand in vedere ce povesti am auzit de la cunostinte care au construit in alte localitati din jud.Constanta.

Am ramas si surprins de numarul mare de case ce se construiesc in Techirghiol. De fiecare data intalneam oameni care doreau acelasi lucru ca si mine. Daca doriti sa construiti o casa in Techirghiol, eu va pot spune din experienta ca poate fi o alegere buna. Si desi am spus mai sus si sustin mereu ca realizarea unei case a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut (deoarece m-am lovit de numeroase probleme cu meseriasii, echipele care au venit sa realizeze instalatiile electrice, sanitare, tencuieli, usi etc), pot spune ca acum la final imi trebuie o pauza de cativa ani, iar apoi o sa imi fie dor sa incep o alta casa.

Va doresc succes si spor, impreuna cu recomandarea sa alegeti un proiect de casa pe care sa il si puteti duce la bun sfarsit.

Housely ofera servicii de proiectare case in Techirghiol. Va invitam sa explorati pagina pentru mai multe detalii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button