Housely

0771.444.777

proiect de casa pret mic

Proiect de casa in Constanta, care sunt cele mai frecvente alegeri

Cand vine vorba de proiectare case in Constanta, Housely primeste foarte des cereri pentru case p+1, fiind cea mai frecventa alegere in randul constantenilor. Pentru ca avem o clima relativ sarata, Constanta avand briza marii, tinem cont de toate aceste lucruri cand proiectam o casa si avem grija ca proiectul sa fie unul cu o baza solida si rezistenta in timp. Cat despre serviciile noastre, avem clienti care aleg proiectarea casei de la zero sau mai nou, achizitionarea unui proiect casa deja realizat. Ce e drept conceptul de proiect deja realizat este mai nou in piata si putini stiu de acest lucru.


Proiect de casa modern

In Constanta primim des cerere pentru model de casa modern, majoritatea idei inspirate din afara. Daca punem in balanta un proiect de casa in Bucuresti / Constanta si un proiect de casa in Brasov / Cluj, veti vedea ca exista diferente clare de forma, aspect sau compartimentare interioare / curte. La Housely suntem deschisi la sugestii si analizam fiecare cerere, iar apoi venim cu sugestii daca este cazul, atunci cand consideram ca anumite elemente nu ar trebui sa existe sau ca poate exista o alta varianta mai buna in legatura cu compartimentarea. De ce spunem acest lucru, pentru ca de multe ori clientii cred ca au dreptate dar este posibil ca o parere din domeniu sa schimbe perceptia asupra lucrurilor. In final, fiecare decide ce i se potriveste si care este cea mai buna alegere.

Noi recomandam de fiecare data doar sa alegeti un model de proiect de casa care considerati ca vi se potriveste dar cel mai important, proiect pe care puteti sa il duceti la bun sfarsit. Din pacate sunt multi proprietari care se blocheaza din cauza costurilor mult mai mari fata de planificare. De cele mai multe ori, costul real este chiar si cu 30% mai mare in realitate fata de costurile pe care le-ati gandit. Sa nu mai spunem ca materialele de constructie au fost intr-o continua crestere in ultimii ani si ca multe preturi s-au dublat sau chiar triplat.

Designul interior trebuie sa se potriveasca cu cel exterior.

Desi este logic si normala aceasta afirmatie, o precizam pentru ca sunt si oameni care la exterior aleg un design modern iar interiorul este chiar spre rustic. Sfatul Housely este sa va alegeti un model de casa care vi se potriveste si sa mergeti pe aceeasi linie de idei de interior / exterior pentru un rezultat bun.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button