Housely

0771.444.777

Housely reuseste sa furnizeze servicii in aproape toata Romania

De-a lungul timpului am incercat sa ne extindem cat mai mult in afara Judetului Constanta, avand in vedere ca echipa noastra a tot crescut. Am reusit sa ne formam un nume si sa atragem mai multi ingineri care a lucreze in cadrul companiei noastre. Treptat, Housely a ajuns in Bucuresti dar si in alte orase mari din Romania, cum ar fi Brasov, Sibiu, Cluj etc. In mare parte clientii „externi” sunt cei care doresc sa cumpere un proiect pe care noi l-am realizat deja, fiind mult mai ieftin spre deosebire de proiectarea personalizata.

Fiecare client reprezinta o provocare

Stim exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i facem intr-o colaborare pe partea de proiectare case. Insa, cel mai important pentru noi este ca la finalul colaborarii, toti clientii sa fie multumiti. Dupa cum se observa si in screen-shot-ul de mai jos, un client multumit poate sa mai apeleze la noi sau sa ne recomande mai departe. Asa am reusit sa crestem si sa avem un flux constant de proiecte in derulare.

Multumim pentru feedback-ul pozitiv!

Pentru colaborari sau intalniri fizice la sediul Housely, Ing.Butoi Laurentiu este managerul care va sta la dispozitie online sau telefonic 0771.444.777

Click aici pentru a urmari Housely si pe Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button